casa maria 

Informatii utile

Locatia Noastra
Mic istoric al zonei
Puncte de interes turistic
 
 
Pentru intrebari rapide

Click pe imaginea de mai jos ...

sau suna-ne....

+4 0244.320.682
+4 0723.338.944
Ne gasiti si pe facebook Pensiunea Casa Maria
 

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

 
 

 

Timpul pentru vacanta la Pensiunea Casa Maria
Bookmark this site! Bookmark Pensiunea Casa Maria

Locatia Noastra

Acces cu masina dinspre Bucuresti:

        In Poiana Tapului, pe partea dreapta se afla Biserica, edificiu greu de neobservat. Dupa ce lasam in dreapta Biserica, la 300 metrii DN1 face curba usoara la stanga, tot pe partea stanga este o parcare, loc in care trotuarul pietonal se inalta. Urcand pasajul pietonal, accesibil cu masina pana in curtea pensiunii se afla locul dumneavoastra de relaxare- CASA MARIA.

 Acces cu masina dinspre Brasov:

        In Poiana Tapului, pe partea stanga la 800 metri de la intrarea in oras, se afla farmacia. Imediat trebuie sa parasiti DN 1 si sa parcati pe partea dreapta. Urcand pasajul pietonal cu masina gasiti locul dumneavoastra de relaxare- CASA MARIA.

 

Acces cu trenul:

       In Poiana Tapului exista gara in care opresc toate trenurile personale.Urcand drumul dinspre gara spre DN 1 mergem spre dreapta. Dupa ce lasam in stanga Biserica la 300 metrii, dupa prima curba la stanga, tot pe partea stanga este o parcare, loc in care trotuarul pietonal se inalta. Urcand pasajul pietonal, accesibil cu masina pana in curtea pensiunii se afla locul dumneavoastra de relaxare PENSIUNEA CASA MARIA.     

        In cazul in care sositi cu un tren tip Accelerat, Rapid sau Intercity si coborati in Busteni sau Sinaia, de acolo puteti ajunge la noi rapid cu ajutorul microbuzelor din zona, urmand indicatiile de mai sus.

        Daca nu am fost destul de expliciti in informare, puteti cere mai multe informatii la telefonul Mariei 0723.338.944      

 
 

casa-maria.ro CopyRight | All Rights Reserved Web Design | Creare Site Web | Creare Magazin Online - IT eXclusiv
[ Despre noi ] [ Servicii oferite ] [ Rezervari online ] [ Preturi & Tarife ] [ Galerie foto ] [ Parteneri ] [ Contactati-ne ]